FEMININE. SOPHISTICATED. CLASSY

Femeile sunt pe primul loc pentru Mirela Diaconu, Designer si Fondator Mirela Diaconu Studio. Imaginatia si viziunea creativa sunt baza creatiilor sale: de la rochii elegante dar usor de purtat la tinute fascinante de seara care te scot in evidenta sau rochii de mireasa ce sunt visul oricarei femei. In colectiile sale, Mirela combina ultimele tendinte din moda cu materialele si accesorii alese pentru un design fresh si complex. Designul fiecarei colectii reprezinta esenta femeii actuale, sofisticate, rafinate, clasice si fermecatoare. Esenta brand-ului il reprezinta accentele excentrice din fiecare colectie, prin combinatiile contrastante care dezvaluie si evidentiaza silueta feminina.
Combinatia de piese complexe si tinute basic, materiale pretioase si elemente clasice se integreaza perfect stilului de viata contemporan.
Mirela Diaconu are aparitii lunare in toate editiile locale ale revistelor de moda, precum Elle, Beau Monde, Cosmopolitan, Glamour.

Mirela Diaconu

Mirela Diaconu, Designerul din spatele brand-ului, este absolventa a Universitatii NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) si a Domus Academy, ambele din Milano, cu titlul de Designer Vestimentar si Designer de Accesorii. Mirela a colaborat in Milano cu designeri precum Frankie Morello, Diego Dolcini, Daniela Puppa, Future Concept Lab, Mario Sorbo, Carlos Osman, etc.Ea creeaza tinute de zi si de seara pentru dama si isi defineste stilul ca fiind ‘feminin, indraznet si chic’. Prin piese practice si versatile, o croiala simpla si un stil avangardist, Mirela Diaconu s-a lansat pe plan international participand la targurile de moda din Paris, Milano, Viena si New York ) In 2007 si-a deschis un studio de design in Bucuresti, care a devenind o afacere in continua dezvoltare, oferind femeilor consultanta in design sau stil vestimentar. In showroom, vei pasi in universul magic al designerului, conturat in cei peste 10 ani de experienta in industria modei si vei gasi creatii si croieli complexe, materiale deosebite si o paleta jucausa de culori. Mirela stie ca orice ocazie speciala are nevoie de o rochie perfecta, croita cu pasiune, inspiratie si atentie la detalii, pentru a se potrivi stilului si personalitatii fiecarei cliente.

MIRELA DIACONU STUDIO:

Str. Aviator Petre Cretu 64 A
Progam: 09:00 – 18:00

Magazine On-Line:

Moja

Molecule-f

We Love Couture